Dobrodružstvá Toma Sawyera - Twain, Mark; Bednár, Alfonz; Stopiak, Dušan (Bratislava : Mladé letá, 1986)
Neobyčajne príbehy Toma Sawyera a Hucka Finna.
Keywords: americká literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek