Košíček - Pavlovič, Jozef 1934-2020; Machaj, Vladimír (Bratislava : Mladé letá, 1986)
Básničky,a riekanky o zvieratkách, deťoch, kvetoch a každodenných zázračných veciach ktoré nás obklopujú.
Keywords: slovenská literatúra; autorské rozprávky; predškolský vek