Andrejka - Trusková, Helena; Kardelisová-Hrúzová, Viera (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Príbehy malej Andrejky, ktorá svoje dni trávi v spoločnosti milujúcich rodičov, starých rodičov, brata Dominika a Janky.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o deťoch; predškolský vek