Ako rastieme - Baloghová, Magda; Ondreičková, Daniela, 1951- (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Ilustrácie znázorňujú chlapčeka, ktorý vykonáva jednoduché každodenné činnosti. Deti ho napodobňujú.
Keywords: slovenská literatúra; rečňovanky; predškolský vek