Lilka na výlete - Schleusing, Thomas; Schleusing, Thomas (Berlin : Der Kinderbuchverlag, 1987)
Príbeh Lilky, ktorá sa vybrala na výlet.
Keywords: nemecká literatúra; rozprávky o deťoch; predškolský vek