O čudnom mládencovi - Čačko, Peter, 1936-; Bartsch, Horst (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Rozprávka o mládencovi, ktorý chodí v prasačej koži. Po svadbe sa jeho žena rozhodne kožu zničiť.
Keywords: lužicko-srbská literatúra; ľudové rozprávky; predškolský vek