Maturantka Eva - Gabaj, Ferdinand; Ondreičková, Daniela, 1951- (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Román z prostredia strednej zdravotníckej školy. Eva dospieva, prežíva prvú lásku a prekonáva neúspech.
Keywords: slovenská literatúra; dievčenské romány; starší školský vek