Veľký nákup - Okruhlicová, Anna; Nágelová, Beáta (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Publikácia oboznamuje deti s reáliami okolo nich. Ako nakupovať.
Keywords: slovenská literatúra; didaktické príbehy; predškolský vek