Hnedý vlk - London, Jack; Branko, Pavol (Bratislava : Príroda, 1987)
Výber poviedok na tému človek a zviera - prevažne poľovnícke poviedky.
Keywords: anglická literatúra; poviedky o prírode; starší školský vek