Kráľ cukríkov - Alonsová, Dora; Račková, Elena; Pauličková, Danica, 1953- (Bratislava : Mladé letá, 1988)
Výber rozprávok zachytáva nezvyčajnú atmosféru života zvieratiek i predmetov, ktoré vytvárajú detský svet.
Keywords: španielska literatúra; rozprávky; predškolský vek