More všetkých riek - Chorvátová, Ivica; Slobodník, Igor; Tokár, Milan; Zelenák, Ján; Slobodník, Dušan (Klub mladých čitateľov, 1987)
Témami poviedok sú nesmrteľnosť, vesmírne civilizácie a výskum časopriestoru.