More všetkých riek - Chorvátová, Ivica; Slobodník, Igor; Tokár, Milan; Zelenák, Ján; Slobodník, Dušan (Bratislava : Mladé letá, 1987)
Témami poviedok sú nesmrteľnosť, vesmírne civilizácie a výskum časopriestoru.
Keywords: ruská literatúra; vedecko-fantastické poviedky; starší školský vek