Pondelok sa začína v sobotu - Strugackij, Arkadij; Strugackij, Boris; Babjak, Dušan; Hulík, Viktor (Bratislava : Mladé letá, 1988)
Tri novely spojené postavami a témou zavedú do nezvyčajného sveta čarov a kúziel.
Keywords: ruská literatúra; vedecko-fantastické romány; starší školský vek