Teror v Austrálii - Gilligan, Shannon; Kučma, Ivan; Simpson, Howard (Martin : Pocket Book, 1992)
Strýko Gilroy pozýva ťa na expedíciu do austrálskej púšte-ako pocestuješ?
Keywords: americká literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek