Veršostrojček - Rojček, František, 1949-; Krajčová, Daniela (Martin : Osveta, 1989)
Ujo Rojček a jeho kamaráti vlastnia zaujímavý strojček na rýmy.
Keywords: slovenská literatúra; verše pre deti; predškolský vek