Märchen aus Birma : (Rozprávky z Barmy) - Maung Htin Aung; Jelínková, Eliška; Tarasová, Irena (Hanau : Verlag Werner Dausien, 1989)
Výber zaujímavých a poučných barmských rozprávok.
Keywords: barmská literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek