Celé dni sa hrávame - Hrubín, František; Feldek, Ľubomír, 1936-; Zmatlíková, Helena, 1923-2005 (Bratislava : Mladé letá, 1991)
Veršíky o všeličom pre najmenších čitateľov.
Keywords: česká literatúra; verše pre deti; predškolský vek