Dúha nad Slovenskom - Besterci, Ján; Balog, Miroslav (Košice : Poéma, 1994)
Autor v poslednej zbierke básní vyjadruje svoju lásku k slov.národu a prírode.
Keywords: slovenská literatúra; poézia; starší školský vek