Záhada hlavolamu - Foglar, Jaroslav; Glocko, Peter; Lupták, Oto (Bratislava : Mladé letá, 1970)
Dobrodružné príbehy chlapcov v klube Rýchlych šípov.
Keywords: česká literatúra; dobrodružné príbehy; mladší školský vek