Balet za jedna - matika nedostatočná - Blobel, Brigitte; Čižmárik, Rudolf, 1949-2008 (Bratislava : Egmont Neografia, 1994)
Učiteľka ani jej rodičia si nedokážu predstaviť, čo pre Niku znamená zákaz tancovania.
Keywords: nemecká literatúra; dievčenské romány; starší školský vek