Čert a anjel - Kubal, Viktor ml.; Kubal, Viktor st. (Bratislava : Egmont Neografia, 1994)
Čert sa konečne dostal na zem a chce tu riadne roztočiť! Ako? Tak ho sledujte ...
Keywords: slovenská literatúra; komiksy; mladší školský vek