Cesta na Mesiac - Verne, Jules, 1828-1905; Jamrichová, Ružena; Veselý, Milan (Bratislava : Mladé letá, 1981)
Vedecko-fantastický román o lete na Mesiac.
Keywords: francúzska literatúra; vedecko-fantastické romány; starší školský vek