Kamenné kanoe : Indiánske rozprávky - Príbus, Michal, 1912-1995; Bombová, Viera (Klub mladých čitateľov, 1969)
Osemnásť čarovných indiánskych rozprávok plných múdrosti a viery vo víťazstvo dobra nad zlom.