Kačky kvačky : Hľadaj v okienkach - Jentner, Edith; Wallnerová, Bibiana; Bampton, Bob (Bratislava : Egmont, 1991)
Na gazdovskom dvore sú milučké kačiatka. Najradšej hrajú hru na schovávačku. Deti môžu kačiatka v knižke hľadať.
Keywords: nemecká literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek