Zlaté polia. diel 1 - Ripley, Alexandra; Horská, Oľga (Bratislava : Danubiapress, 1996)
Chess, stará dievka dá Natovi patent starého otca s podmienkou, aby si ju zobral.
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány