Päť týždňov v balóne - Verne, Jules, 1828-1905; Felix, Jozef (Bratislava : Mladé letá, 1967)
Príbehy troch cestovateľov počas letu v balóne Afrikou.
Keywords: francúzska literatúra; dobrodružné romány; starší školský vek