Spievajúca sporiteľnička : Narodeninové prekvapenie starej mamy Zajačice - Bryant, Robyn (Tormont, 1997)
Nádherne ilustrovaná rozprávková knižka je doplnená hudobnou sporiteľničkou, ktorá poteší každé malé dieťa.