The Baby Sitters Club - Stacey's Emergency. diel 43 : (Stacey prežíva krízu) - Martin, Ann M. (Apple, 1991)
Stacey to nezvláda - škola, práca,rozhádaní rodičia, stres... končí v nemocnici, má cukrovku.