To Grandmother's House We Go : (Ideme navštíviť starú mamu) - Roberts, Willo Davis (Macmillan, 1990)
Rosie, Natman a Kevin žijú po smrti otca len s mamou.Keď mamu náhle zoberú do nemocnice, odchádzajú k starej mame.