Tat Rabbit's Treasure : (Poklad králika Tata) - Kerins, Anthony (New York : Margaret K. McElderry, 1993)
Nájde zajac Tat poklad, ktorý sa pokúša nájsť?
Keywords: anglická literatúra; rozprávky o zvieratkách; predškolský vek