The Baby Sitters Club - Stacey's Ex-Best Friend. diel 51 : (Staciin bývalý priateľ) - Martin, Ann M. (Apple, 1992)
Stacey sa teší na návštevu bývalého priateľa z New Yorku. Po jeho príchode však nič nejde tak, ako si naplánovala.