The Baby Sitters Club - Claudia and the Middle School Mystery. diel 40 : (Klaudia a záhada strednej školy) - Martin, Ann M. (Apple, 1991)
Claudiu obviňuje profesorka, že opisovala pri teste. Pomôžu priateľky očistiť jej meno?