The Baby Sitters Club - Jessi's Wish. diel 48 : (Jessicine želanie) - Martin, Ann M. (Apple, 1991)
Danielle má 9 rokov, krásny úsmev, zmysel pre humor a - rakovinu.Jej túžbou je Disneyland a ukončenie školy...