The Baby Sitters Club - Stacey and the Mystery of Stoneybrook. diel 35 : (Stacey a záhada Stoneybrooku) - Martin, Ann M. (Apple, 1990)
Stacey a Charlotte počujú záhadné zvuky zo starého Hannesey a začínajú pátrať , nech je to akokoľvek nebezpečné...