The Baby Sitters Club - Jessi and the Awful Secret. diel 61 : (Jessi a hrozné tajomstvo) - Martin, Ann M. (Apple, 1993)
Učiteľ tanca hľadá pomoc pre baletnú triedu. Jessi prijíma ponuku a objavuje tajomstvo, ktoré môže ublížiť Mary....