Katova pieseň - Mailer, Norman, 1923-2007 (LUK - Knižnica svetových bestsellerov, 1985)
Román o súdnom procese s dvojnásobným vrahom Gary Gilmorom a jeho poprave. Román sa prísne opiera o fakty, ale aj o osobné rozhovory s týmto vrahom.