Slepačia polievka pre dušu, kuchárska kniha - Filip, Vlastimil (Bratislava : Sofa, 1998)
Zbierka poviedok na zohriatie a potešenie srdca doplnená o recepty.
Keywords: americká literatúra; psychologické poviedky; mládež