Ramzes - Pod západnou bránou. diel 5 - Jacq, Christian, 1947- (Vydavateľstvo Motýľ, s. r. o., 1998)
Ramzes sa usiluje udržať mier, lenže Líbyjčania túžia po pomste a chetitský cisár ho núti, aby sa oženil s Chatti.