V siedmom nebi : deti píšu Bohu - Andričík, Marián, 1964-; Andričíková, Markéta; Groch, Martin; Heller, David (Košice : Knižná dielňa Timotej, 2000)
Detské listy sú adresované Bohu s veľkou nádejou a dôverou.
Keywords: americká literatúra; listy; mladší školský vek