Lilka a šnúrky do topánok - Schleusing, Thomas; Schleusing, Thomas (Berlin : Der Kinderbuchverlag, 1991)
Čo všetko spôsobili Lilkine nezašnúrované topánky sa dozvieš po prečítaní tejto knihy.
Keywords: nemecká literatúra; príbehy o deťoch; predškolský vek