Zlatí fotrovci alebo Aj rodičov treba vychovávať - Kopietzová, Gerit; Sommer, Jörg (Mladé letá, 2002)
Praktická príručka určená mládeži. Naučia sa, ako zaobchádzať s rodičmi, aby dosiahli zvýšenie vreckového a iné finty.