Príbehy Maťa a Klinčeka. diel 1 - Cita, Jaroslav, 1926-2013; Števková, Mária, 1940- (Martin : Martis, 1991)
Veselé príbehy slimáka Maťa a škriatka Klinčeka.
Keywords: česká literatúra; autorské rozprávky; mladší školský vek