Zabudnutý ostrov : operácia Nautilus - Hohlbein, Wolfgang (Operácia Nauttilus, 2002)
Tajomné dedičstvo, ktorým je legendárna ponorka Nautilus, je dôvodom, že sa Mike s priateľmi vydá na dobrodružnú cestu.