Kápo - Tišma, Aleksandar; Púčeková, Zuzana (Bratislava : Kalligram, 2002)
Osud Žida, ktorý robí všetko, aby sa vyhol nešťastiu národa, ku ktorému patrí, no práve preto trpí oveľa hlbšie.
Keywords: srbská literatúra; spoločenské romány