A svetlo svieti v temnote : vianočné príbehy - Hochmuth, Karol; Kubelková, Margaréta (Dobrá kniha, 2001)
Krátke príbehy o Vianociach od dvoch známych nemeckých autorov sú adresované nám: moderným, uponáhľaným ľuďom.