Nájdi, čo tu nesedí - Butschkow, Ralf 1962-; Hollá, Marta (Junior, 2004)
Betka má hneď zrána zvláštny pocit. Dnes je čosi inak ako včera. Darmo si však láme hlavu, na nič nepríde. A pritom ju obklopujú čudné veci - či už na stole v kuchyni, obchode alebo na ulici. V rúre sa usmieva snehuliak, v nákupnom vozíku sa vytvorilo jazierko a miešačka betónu vyplazuje jazyk.