Škola jazdectva : nauč sa jazdiť v ozajstnej škole jazdectva - Saunders, Catherine (Slovart, spol. s r.o, 2004)
Praktický sprievodca jazdectva pre najmenších. Pútavo ilustrovaná publikácia oboznámi malého čitateľa s tým aké druhy poníkov poznáme, ako sa ošetrujú, aké su základné polohy a technika jazdy.