Prózy kozy Rózy aj Riadky zo záhradky - Pavlovič, Jozef 1934-2020 (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2006)
Krátke príbehy o zvieratkách, aj veselé Riadky zo záhradky o rozprávkovej zelenine.