Čarodejnice z jazdeckej školy. Zv. 1, Kto čaruje, vyhráva! - Kessel, Carola von (Fragment, 2007)
Internátna škola a kone - môže byť niečo krajšie? Hneď prvý deň na internáte sa skamarátia Jana, Miša, Lucia a Júlia.