Môj anjel sa vie biť - Brat, Roman, 1957- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2007)
Príbeh 11-ročného Oskara, ktorý sa stáva obeťou šikanovania, ale vlastnou šikovnosťou a dôvtipom problém vyrieši.